Mączka rybna w chlebie?
Przeczytaj oryginalny post blogu
23-04-2012
06:01
paulina

PODKARPACIE. – To pieczywo to świństwo – mówi Pan Kazimierz. – Mamy atesty – odpowiada producent.

- To tak cuchnęło jak otworzyłem worek z chlebem, że wszyscy w domu pytali czy ja zgniłą rybę…

23-04-2012
08:54
asterix

Cóż z tego, iż są atesty, badanie pieczywa, jego monitoring i osławiony sanepid 3 tyg. temu?
Mówiąc krótko: jakość pieczywa jest fatalna! Wystarczy kupić kilka bochenków chleba i zobaczyć co się będzie działo. Jeden się sypie po kilkunastu godzinach, z drugiego wali drożdżami, trzeci jak jesz, to czuć coś w rodzaju piasku. Teraz dodatkowo chleb o zapachu i smaku ryby (zdechłej).

Copyright © Super Nowości 2010-2016 Wszystkie prawa zastrzeżone.