Weterynarz nie dopuścił kurczaków do sprzedaży!
Przeczytaj oryginalny post blogu
29-04-2013
16:31
paulina

RZESZÓW. Mięso z „Res-Drobu” mogło być skażone.

- Gdy w ubiegłym tygodniu pogotowie zawiozło do szpitala sześciu pracowników „Res-Drobu”, którzy zasłabli od unoszącego się zapachu żywicy, to…

29-04-2013
23:43
ZB

Jeżeli jest prawdą co mowił pracownik,że cyt'..na drugiej zmianie przerobiono prawdopodobnie skażone mięso, zamiast je zutylizować – poinformował nas jeden z pracowników zakładów drobiarskich. – Takie mięso mogło trafić do sklepów.'..To przestańmy art.z „Res-Drobu” kupować!!!

30-04-2013
10:40
podkarpacki obywatel

a ile wziela pani weterynarz za decyzje??

30-04-2013
11:21
Janek

Do ZB

Gdyby jesli nawet tak było to zwiazki z tej żywicy w koncu się i tak ulotnią/rozpuszczą.

Natomiast ja bym ssię bardziej obawiał tego czym te kurczaki sa karmione na etapie ich chodowli.

Pasze są przesycone antybiotykami, do tego dojdą rosliny genetycznie modyfikowane – jednym słowem syf jakich mało.

Na PrisonPlanet.pl jest film dokument w którym pokazane jest jak szczury chyba w 3 czy 4 pokoleniu karmione tylko żywnością GMO tracą zdolnosci rozrodcze.

Copyright © Super Nowości 2010-2016 Wszystkie prawa zastrzeżone.