Magdy Gessler recepta na długowieczność

Zyskująca coraz większą popularność i sympatię widzów restauratorka – Magda Gessler – zdradziła swoją receptę na długie i zdrowe życie. Według niej, by zachować długowieczność nie trzeba dużo, wystarczy odpowiednia dieta.

Zdaniem gwiazdy “Kuchennych rewolucji”, należy ograniczać wielkość posiłków. Według Gessler, warto próbować nowych smaków i nie odmawiać sobie dobrych rzeczy, ale wolno się przejadać.

Pani Magda przyznała, że patrząc na jej krągłe kształty, trudno uwierzyć, że je mało. – Ja próbuję zwykle łyżeczkę jednego dania i potem odstawiam. Bardzo rzadko smakuje mi coś tak, by zjeść w dużych ilościach – podkreśliła Gessler w jednym z wywiadów.
Pytana, co je, odpowiedziała, że może na przykład zjeść pomidora z białym serem, ale potem już nie ruszy talerza z makaronem i dodatkami, bo to dla niej za dużo. Jednym słowem, dieta Gessler to minimalizm: popróbować i zostawić w spokoju.

Mówiąc z kolei o słabych stronach polskich restauracji, gospodyni “Kuchennych rewolucji” zaznaczyła, że są to ciężkostrawne dania, potrawy przygotowywane z gotowych dań w proszku i… smród. Wyzwalają one u gości negatywne doświadczenia.

Opr. bez

do “Magdy Gessler recepta na długowieczność”

  1. Adam

    tia zapewne ta pani zjady tylko lyzeczke potrawy przeciez jej wyglad „modelki” swiadczy o tym

Skomentuj

Copyright © Super Nowości 2010-2016 Wszystkie prawa zastrzeżone.