Wielkanocne gotowanie z Kuroniem

Fot. Galeria Sanowa

PRZEMYŚL.W niedzielę (17 kwietnia) w godzinach od 14. do 19. Galeria Sanowa zaprasza na gotowanie z Janem Kuroniem, znawcą gotowania i kuchni świata, synem znanego kucharza Macieja.

Motywem przewodnim będzie współczesne spojrzenie na tradycyjny polski stół wielkanocny. Ekspert pokaże jak przygotować niebanalne przystawki, danie główne i deser. Oryginalnie faszerowane jaja, barszcz chrzanowy czy kaczka w miodzie i żurawinie to niektóre propozycje spotkania z mistrzem kuchni. Podczas imprezy chętni będą mieli możliwość wzięcia udziału w gotowaniu i zdegustowania przygotowanych smakołyków. Dla miłośników kulinariów przewidziane są także konkursy z nagrodami.

kap

Skomentuj

Copyright © Super Nowości 2010-2016 Wszystkie prawa zastrzeżone.